Roliga julklappar

Roliga julklappstips

Att hitta roliga julklappar är inte alltid lätt, men det finns ett flertal butiker som säljer i princip bara det. CoolStuff är en onlinebutik som erbjuder en uppsjö av roliga, fräcka och annorlunda prylar. CoolStuff är utsedd till årets bästa e-handlare 2008 av tidningen Internetworld.

Tidningsprenumeration

En liten tidningsprenumeration kan vara kul, om man bara hittar rätt tidning. Det finns ett lass av dem på internet, så man behöver inte ens gå utanför dörren.

Leksaker

Leksaker finns det i överflöd på nätet. Ofta finns det leksaker för vuxna, mer eller mindre plojiga.

Böcker

Böcker kan, även de, hamna i kategorin roliga julklappar. Det finns så många olika böcker att köpa att det känns orimligt att inte kunna hitta en enda rolig bok. Böcker köper du smidigast online hos Bokia.se, Adlibris eller Bokus.

Upplevelse

För de som redan tycks ha allt redan kan en julklapp bestående av en trevlig upplevelse vara en bra idé. Det finns massor att välja på, allt från ost- & vinprovning för två till aerobaticflyg. Upplevelser hittar man hos Liveit.se.

Egenpyssel

För den pyssliga kan en miniatyr av Julbocken i Gävle vara ett alternativ, gärna med verklighetstrogna flammor runt i kring. Det finns måhända ingen färdig byggsats, utan man får hitta en hobbyaffär och bygga en egen.