Billiga julklappar

Hitta billiga julklappar på nätet

Ofta skall man köpa julklappar till betydligt fler människor än man egentligen har råd med, då kan det behövas lite fantasi och inspiration för att hitta billiga julklappar. Att köpa sina julklappar på nätet blir ofta betydligt billigare än att köpa samma julklappar i butik, så där har man första tipset. 

Ett väldigt bra ställe att hitta billiga julklappar på är CoolStuff, som har ett bra utbud i alla prisklasser. Coolstuff är således i sig själv ett hett julklappstips för alla och envar. Man kan hitta billiga julklappar till i princip vem som helst hos dem.

Böcker…

… är ofta väldigt billiga på Internet, och köper man böcker i julklapp till flera personer kommer man ofta undan fraktkostnaden. Även om en pocketbok kan te sig lite magert som julklapp så är det ju tanken som räknas. Köp dina böcker online hos Bokus, Adlibris eller Bokia.se.

Strumpor, kalsonger och slipsar…

…är alla bra och billiga julklappstips för den prismedvetne. Dessutom är de alla väldigt användbara. Billiga slipsar hittar du hos Slipskungen, underkläder hos uppercut och strumpor hos exempelvis HM, Åhlens eller Happysocks.

Billiga och bra julklappar helt enkelt! 

Biocheckar/presentkort…

…är ett klassiskt alternativ. Man köper för den summan man har råd med, varken mer eller mindre. Presentkort hittar du hos SF.se.

Tidningsprenumerationer…

…finns nuförtiden för bara ett par nummer. Att köpa en tre-nummersprenumeration på valfri tidning är en både billig och fantasifull julklapp. Tidningsbutiken gör det enkelt att välja mellan massor av tidningsprenumerationer.