Företag

Julklappstips för anställda och företag

När julen nalkas är det många företag som vill köpa julklappar till sina anställda. Viktigt att tänka på är att en julklapp till en anställd inte får kosta mer än 400 kronor inklusive moms, annars blir gåvan skattepliktig vilket är trist för alla inblandade.

Resecheckar

En bra idé som de flesta uppskattar är ett litet bidrag till nästa resa. Att ge sina anställda en resecheck på ett lagom stort belopp är ett bra alternativ. Dessa hittar du till exempel hos Forex och de flesta banker.

Coolstuff.se

En websida som har massor av roliga julklappar för anställda är Coolstuff.se. Där kan man hitta massor av roliga saker för under 400 kronor eller så kan man köpa presentkort även här. Vad sägs t.ex. om en egen luftkonditionering på varje skrivbord? Enkelt kopplad till datorns USB-port – hur enkelt som helst. 

Kanonroliga leksaker för alla åldrar hittar man alltså i mängder på CoolStuff.

Böcker

Alla älskar att läsa. Läsa gör man i böcker. Av den anledningen är böcker ett väldigt bra julklappstips för både företag och anställda. Så enkelt är det. Det finns många böcker som utöver att vara läsvärda även ett opersonligt alternativ och man behöver inte riskera att någon tar illa upp. Det passar bra om man inte har en nära relation till sina anställda. Köp dina böcker hos Bokia.se, Adlibris eller Bokus.