Kvinna

Julklappstips till henne: Mamma eller flickvän

Att köpa en julklapp till en kvinna är för många män ett stort bekymmer. Vad skall man köpa? Vad har hon för storlek? Gillar hon spets? Alla dessa frågor snurrar runt i de stackars männens huvuden, vilket naturligtvis resulterar i en stor press och ofta en lika stor beslutsångest. Att hitta julklapp till mamma känns oftast lättare än till din flickvän. 

Det är i dessa situationer många män väljer det trista alternativet hushållsapparater, vilket naturligtvis sällan slår väl ut. Det finns betydligt bättre och finurligare julklappar att köpa till en kvinna, så håll er borta från hus&hem-avdelningen denna julen.

Kläder

Till skillnad mot män har många kvinnor ett uttalat stort klädintresse. Just därför är kläder ett ypperligt julklappstips för kvinnor, se bara till att tjuvtitta på befintliga kläder för att vara säker på storlekarna. Annars blir julklappen bara bytt i mellandagarna. Några av de bättre webshopparna är Nelly.com med många märkeskläder till rimligt pris.

Underkläder

Underkläder kallas ofta en julklapp till båda parterna, antagligen eftersom männen blir lika exalterade över sin julklapp som de hoppas att kvinnan blir. Skall man köpa underkläder i julklapp bör man, precis som med vanliga kläder, vara hyfsat säker på storlekar. Underkläder kan dessutom vara svåra att byta om de inte är plomberade, det kan vara värt att tänka på om man skall köpa underkläder i julklapp. 

Uppercut.se är en online butik som har valt att bara fokusera på underkläder – de har de flesta märkena och alltid fri frakt.

Smycken

Att diamanter är kvinnans bästa vän lärde vi oss i James Bond´s Diamantfeber, och det står sig än idag. Även om diamanter kan te sig hyfsat dyrt som julklapp finns det massor av andra smycken som fungerar precis lika bra. Ett bra julklappstips är ett vackert halsband, armband eller varför inte en guldring? Hos Pandorashop.se utgår du från ett basarmband eller halsband och designar sedan själv resten av smycket genom att välja till hängen efter eget tycke och smak.

Skönhetsvård

Att köpa skönhetsprodukter i julklapp är aldrig fel, men man bör vara noga med vad man köper. Helst skall man köpa något man vet att kvinnan använder, eller något man vet att hon vill ha i julklapp. Om man köper något man själv tycker hon behöver kan det ibland tolkas som en förtäckt pik, vilket inte är ett bra julklappstips alls. Bra produkter hittar du hos Yves Rocher. Bodystore har allt inom hälsokost och hudvård. Beauty Planet är ytterligare en butik som saluför parfym, hudvård, smink och hårvård för både kvinnor och män.

Parfym

Många kvinnor använder parfym av olika slag. Ett bra tips för julklappar är alltså parfymer av olika slag. Precis som med annan skönhetsvård kan det vara bra att kika lite i badrumsskåpet för att se vad hon använder innan man köper parfym i julklapp. Billig parfym av all de slag hittar du naturligtvis hos Parfym.se, en av de populärare parfymbutikerna på nätet.