Barn

Julklappstips för barn

Att köpa julklappar till barn är väl det lättaste man kan göra, eller? Nja, det är inte alltid så lätt om man inte har barn i samma ålder själv. Hur skall man veta vad just detta barn gillar? Man vill ju inte köpa en julklapp som bara läggs på hyllan, utan en julklapp som verkligen används. Det finns naturligtvis massor av olika saker man kan köpa i julklapp till barn, men här är ett par.

Leksaker

Hårda paket brukar i regel betyda en sak – Leksaker! Barn älskar leksaker av alla de slag, men det kan vara på sin plats att kolla med föräldrarna vad man skall köpa innan man köper leksaker i julklapp. Det finns många föräldrar som inte vill att deras barn skall leka med vapen eller liknande, och dessutom är det inte lätt att veta vilka leksaker som är populära om man inte själv har barn i samma ålder. 

Kanonroliga leksaker för alla åldrar hittar man på CoolStuff och hos Lekmer.se finns det spel och leksaker för dem som är lite mindre.

Barnkläder

Barn växer otroligt fort, och växer därför ofta ur sina kläder snabbare än blixten. Dessutom leker barn betydligt mer än de vuxna, vilket gör att kläder slits på ett helt annat sätt än för vuxna. Att köpa kläder i julklapp kan dock vara betydligt populärare hos föräldrarna, eftersom barn i regel gillar hårda paket bättre. 

Letar du efter kläder till lite mindre barn är Babyshop.se en bra webbutik att börja hos. De säljer designade barnkläder med fokus på hög kvalité. I utbudet finns även tillbehör såsom skötväskor och leksaker.

Böcker

Barn behöver läsa. Läsa gör man i böcker. Av den anledningen är böcker ett väldigt bra julklappstips för barn. Så enkelt är det. Köp dina barnböcker hos Adlibris, Bokia.se eller Bokus.

Dataspel

Nuförtiden har de allra flesta barn tillgång till en dator och/eller ett TV-spel. Ofta är det något de verkligen gillar att göra, så ett nytt och populärt dataspel är nog ett säkert julklappstips till de flesta barn. Webhallen har alla de senaste dataspelen och även annat datarelaterat. Gamereplay kan du besöka om du är ute efter TV-spel till gamla klassiker som Nintendo 8-bit, Sega Megadrive mm.

Posters

Ett annat bra alternativ som julklapp till barnen är en poster eller plansch. Det går egentligen inte att rekommendera någon annan sajt än Allposters.com: världens största och mesta nätbutik för posters, planscher och affischer.