Enkla julklappar

Enkla julklappstips

Många gånger vill man köpa en julklapp till någon, men utan att lägga ner så mycket energi på detsamma. Då kan ett par enkla julklappstips vara bra att ha;

Blommor

Blommor är en ypperlig julklapp som ger trivsel och glädje. En liten julblomma kanske kan vara något? Billiga blomster med leverans till hela Sverige hittar du hos Euroflorist. Enkelt, billigt och oftast mycket uppskattat av mottagaren.

Choklad och godis

Vill man ge något annat än blommor finns flera bra alternativ. 

På Godisboxen.se kan du skicka en rolig och unik present, utan motsvarighet på marknaden! Boxen fylls med mottagarens favoritgodis, motivet på boxen bestämmer du själv.

Tidningar

En annan enkel julklapp är en tidningsprenumeration. Det finns så stort utbud så att det alltid finns åtminstone någon tidning för alla. Ett enkelt sätt att hitta rätt prenumeration är att gå till Tidningsbutiken.

Julklappar på distans

Är du bortrest, vill skicka julklappar till någon som bort långt bort eller kanske bara överraska någon på julafton? Bluebox har en praktiskt lösning där de levererar en mängd olika presenter till hela Sverige. Presentinslagning och hälsningskort erbjuds som tillval och sortimentet med prylar och presenter är inriktade på det gulliga, roliga och lite annorlunda.