Man

Julklappstips till honom: Pappa eller pojkvän 

När man skall köpa julklappar till män finns det naturligtvis massor av saker man kan hitta på, vissa bättre än andra. Frågan är väl om man skall köpa något seriöst och användbart, eller om man skall köpa en leksak eller liknande. Detta varierar givetvis beroende på om du köper julklapp till din pappa, pojkvän eller kanske farfar. 

De flesta män är tämligen barnsliga, så det är inte alls säkert att de uppskattar seriösa julklappar bättre än en mindre seriös dito. Men, det finns massor av användbara julklappar som även den mest barnsliga man kan tänkas gilla. 

Leksaker

Leksaker är inte alls bara för barn! Det är ingen slump att man ofta hittar papporna lekandes med sina barns julklappar istället för att dricka glögg med resten av släkten. Rent genetiskt uppvisar män inga stora skillnader mot barn, detsamma gäller deras uppriktiga förtjusning när de vecklar upp presentpappret till en ny, fin radiostyrd bil. 

Coolstuff erbjuder mängder av roliga, fräcka och annorlunda prylar. CoolStuff är utsedd till årets bästa e-handlare 2008 av tidningen Internetworld. 

Många män gillar praktiska saker och prylar. erbjuder smarta, funktionella och kul produkter – inte alltid nödvändiga men aldrig utan en funktionell twist. Du kommer garanterat att hitta en passande julklapp till honom hos dem.

Kläder

Många män, framförallt de i medelåldern, har svårt att finna tid och/eller lust att gå ut och shoppa kläder. Just därför är kläder ett kalasbra julklappstips till i princip alla män oavsett ålder och intressen. Det handlar mest om att hitta rätt kläder till rätt man. 

Billiga skräddarsydda skjortor hittar du hos Tailorstore.se. 

Underkläder

Det brukar inte vara någon stor konst att hitta uppskattade underkläder till pappa eller pojkvännen i julklapp. En snabb titt i kalsonglådan avslöjar oftast ganska omgående favoritmärke och rätt storlek. 

Vare sig han föredrar Björn Borg, Calvin Klein, Salming eller något annat märke så har Uppercut.se allt i underklädsväg – alltid fri frakt också.

Skönhetsvård

Hudvård, manikyr, tandblekning eller liknande är alla julklappstips som kan vara helt rätt som julklapp till honom – eller helt fel. De flesta män borde använda betydligt fler skönhetsprodukter, om inte annat för att glädja sina fruar, flickvänner eller sambos. 

Gents.se är Sveriges största nätbutik för manlig hudvård, rakning, grooming och kroppsvård. En annan butik som erbjuder parfym, hudvård, smink och hårvård för män är 

Smycken

Smycken är, precis som skönhetsvård, ett känsligt kapitel för somliga män. Likväl är det ett bra julklappstips för många män. Det finns ett fantastiskt utbud av smycken för män nuförtiden, så chansen att hitta rätt smycke till rätt man är stor.